BESTEL HET BOEK OF DOWNLOAD EEN PDF PREVIEW EN KOM MEER TE WETEN OVER ONZE TRAININGSMETHODE

Joeri App maakt trainen effectief en overzichtelijk. De ideale applicatie voor jouw training.

Download Joeri nu in de PlayStore

Dit is Joeri, een app ontwikkeld voor de trainingsmethode High Intensity Training (HIT).

Voordelen:

  1. Flexibel
  2. Eenvoudig in gebruik
  3. Trainen wordt makkelijker en overzichtelijker
  4. Het bespaard tijd
  5. Keuze uit 500+ oefeningen

Training aanmaken

Joeri maakt het mogelijk om je training zelf samen te stellen voor elke spier die je wilt. Je hebt keuze uit meer dan 500 oefeningen.

Kies een spier, selecteer geïsoleerd of samengesteld, en zie vervolgens voor elke geschikt apparaat welke oefeningen mogelijk zijn. Eerdere trainingen zijn makkelijk te kopiëren, zodat je meer tijd hebt voor het sporten.

Zo eenvoudig is het.

Training starten

Wanneer je de training klaar is kun je aan de slag. Dit is waar Joeri echt tot zijn recht komt. Start je training en houdt alles bij. Met een klik op de knop kun je de oefening starten of stoppen. Joeri geeft je tips voor het verlichten of verzwaren van je oefening wanneer dit nodig is, en je kunt makkelijk en snel terugzien hoe je de vorige keer hebt gepresteerd.

Het is zelfs mogelijk om Joeri te koppelen aan je personal trainer, zodat je samen je progressie kunt bijhouden en trainingsschema’s kunt maken.

Schema’s

Al je zelfgemaakte training schema’s staan overzichtelijk opgeslagen in de app en de nog uit te voeren trainingen zijn makkelijk aan te passen.

Metingen en vooruitgang

Wanneer je klaar bent met je training kun je jouw vooruitgang zien voor elke oefening. Al je prestaties zijn overzichtelijk weergegeven in een grafiek. Joeri maakt het ook mogelijk om je lichaamsmetingen overzichtelijk bij te houden. Je kunt je progressie dus op alle manieren analyseren.

De roadmap van de app over de komende periode:

Heb je een vraag?
stuur ons nu dan een bericht!