BESTEL HET BOEK OF DOWNLOAD EEN PDF PREVIEW EN KOM MEER TE WETEN OVER ONZE TRAININGSMETHODE

2,5% inspanning voor 95% resultaat

 •  

  Gastblogger Kars Breukel (#2)

  Sinds juni 2018 geef ik (Kars Breukel) fulltime personal training in Emmeloord onder de naam Optimaal 5. Mijn trainingen zijn gebaseerd op de HIT-methode van Joeri. Het doel van mijn trainingen is dan..
 •  

  Krachttraining voor hardlopers: vier keer absolute winst (#3)

  Waarom aan krachttraining (ook wel: weerstandstraining) doen als je frequent hardloopt? Heeft dat nog enige toevoegende waarde? Jazeker! In deze blog nemen we je mee langs vier belangrijke redenen waarom..
 •  

  Krachttraining voor hardlopers: wat en hoe? (#2)

  Krachttraining hoort primair gericht te zijn op blessurepreventie. Want hoe goed je ook bent en hoe hard je ook getraind hebt, met een blessure ben je zo weer terug bij..
 •  

  Krachttraining voor hardlopers: heeft het zin? (#1)

  Het klinkt modern en interessant om te roepen dat hardlopers júíst aan krachttraining moeten doen. Maar lang niet iedere duurloper heeft baat bij krachttraining (of zoals ik het liever noem:..
 •  

  Goede voornemens: tijd voor verandering!

  Iedereen heeft ze: goede voornemens. En geen beter moment om daarmee te beginnen dan 1 januari. Maar hoe hou je het vol? (Geschreven met en voor Uitgeverij Lucht) Stoppen met roken, meer..
 •  

  Negatives only: slim trainen bij plateaus en beperkingen

  Inleiding Een techniek die ik weleens gebruik in mijn trainingen is de negative only. Het is een techniek die niet bekend is bij iedereen en waarover ik nog weleens vragen krijg...
 •  

  Genen vs Training: de Scott curl

  Ga je vaak naar de sportschool? Waarschijnlijk ben je hier om verandering te brengen in het lichaam dat je ziet in de spiegel. Bredere schouders, sterkere benen, vollere billen.. Voor..
 •  

  Over training: (on)zichtbare buikspieren

  Over training: (on)zichtbare buikspieren December. De maand van de onzichtbare buikspieren. Toch maar straks dat ‘buikspierkwartiertje’ doen? Of pak je het slimmer aan? Lees hier de paar punten die we graag..
 •  

  Gastblogger Kars Breukel (#1) - Trainen met een hernia

  De uitdaging van personal training Sinds juni dit jaar geef ik (Kars Breukel) fulltime personal training in Emmeloord onder de naam Optimaal 5. Mijn trainingen zijn gebaseerd op de HIT-methode van Joeri...
 •  

  Denk ná voor je squat!

  Squatten met een opgetuigde barbell op je nek; zeker niet altijd verstandig en al helemaal niet nodig. Hoe dat precies zit? We leggen het je hier uit. Je wervelkolom bestaat uit  –..
 •  

  Motivational: Buig je klacht om naar een verzoek

  Motivational: Buig je klacht om naar een verzoek Dit klinkt simpel, maar is voor de meesten van ons erg moeilijk. Kwestie van cultuur of opvoeding? Geen idee, maar als Nederlanders kunnen..
 •  

  Motivational: Iets meer dan middelmatig

  Wat is training eigenlijk? Met de hond een rondje door het park lopen? Op de fiets naar het werk gaan? Of valt dit onder de categorie fysieke activiteit? Laat ik voorop..

Heb je een vraag?
stuur ons nu dan een bericht!