BESTEL HET BOEK OF DOWNLOAD EEN PDF PREVIEW EN KOM MEER TE WETEN OVER ONZE TRAININGSMETHODE

De Visie

  • Kwaliteit
  • Veiligheid
  • Efficiëntie
  • Vooruitstrevend

Kwaliteit
Uitsluitend fysiotherapeuten en trainers die een licentie hebben verkregen, mogen personal training aanbieden onder de naam van Slim Trainen. De licentie wordt alleen verleend aan trainers die hebben bewezen de methode goed te beheersen. Dat betekent onder andere dat ze minimaal een score van 90 procent moeten behalen op hun theorie en praktijktest. Zo waarborgen wij kwaliteit.

Veiligheid
Wij zijn onderscheidend, omdat wij meer dan andere trainingsmethoden een nadruk leggen op het waarborgen van de lange termijn gezondheid. Onze trainingsmethode is onder meer gebaseerd op resultaten van onderzoek naar training bij botontkalking, waarbij – net als in onze methode – veiligheid voorop staat. Onze wijze van coaching getuigt hiervan: bewust van elk uniek lichaam, de juiste houding en oog voor detail. Verder kiezen wij uitsluitend samenwerkingen met fysiopraktijken, omdat ze deze visie delen.

Efficiëntie
Sinds 1970 is HIT in essentie de meest efficiëntie trainingsmethode die er bestaat. Onze methode volgt in de sporen van deze essentie. Wij concentreren ons op de 2,5 procent inspanning die jij moet leveren om 95 procent van het resultaat te krijgen.

Vooruitstrevend
Wij verbeteren ons concept continu. Hiervoor gebruiken we de zogenoemde Net Promoter Score (NPS). Dit is een methode om de klanttevredenheid te meten. Zo laten we gebruikers vertellen wat we goed doen en wat we moeten verbeteren.

Daarnaast moedigen we experts van verschillende vakgebieden aan om mee te werken aan verbetering: van fysiotherapeuten tot software programmeurs. Met dit decentrale systeem willen we gemotiveerde professionals optimaal betrekken in het verbeteringsproces.

joeri foto staand
Stel nu je vraag!

Wil jij meer weten over hoe de HIT Methode of wil je persoonlijk advies? Stel dan nu je vraag hier.

Stel je vraag

Heb je een vraag?
stuur ons nu dan een bericht!