BESTEL HET BOEK OF DOWNLOAD EEN PDF PREVIEW EN KOM MEER TE WETEN OVER ONZE TRAININGSMETHODE

Over SlimTrainen

Omdat het de meest veilig en meest efficiënte manier van trainen is. Je krijgt meer terug dan dat je erin steekt.
Zoveel mogelijk mensen hun kwaliteit van leven te verbeteren door middel van persoonlijk afgestelde trainingen.

Trainingen

Je kunt vanaf één keer per maand trainen al resultaat. Gemiddeld trainen mensen één keer per week.
Juist dan kun je het beste bij ons beginnen. Wij staan voor veilig trainen en weten dat jij eerst belastbaar moet zijn.
Je kunt verschillende doelen behalen. Onze focus ligt op het personaliseren van training voor mensen die fit en gezond ouder willen worden (gezonde gewrichten, meer energie, gezond vetpercentage, enzovoort). Hierbij kijken we naar jouw lichaam, met al zijn unieke eigenschappen. Juist met blessures, aandoeningen of andere aspecten die om een persoonlijk aanpak vragen, ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk ook vooral bij de klantenervaringen om een beeld te krijgen.
Met de volledige aandacht van je trainer/fysiotherapeut. Verder zijn ze opgeleid om de meest heldere en bondige instructies te geven om jou veilig en effectief te laten trainen.
Ook zonder begeleiding kun je trainen; wij kunnen je moeilijk tegenhouden. Wel raden wij aan eerst bij één van onze trainers een aantal sessies te doen. Zij kunnen je leren waar jij op moet letten voor een persoonlijk afgestelde training die veilig en efficiënt is. Als je op de locatie blijft trainen, kun je gemakkelijk iemand aantikken mocht je toch nog een vraag hebben.

Locaties

Bij geselecteerde fysiopraktijken kun je begeleid worden. Vind een praktijk bij jou in de buurt door jouw postcode in te vullen in de zoekbalk (op de thuispagina).
Stuur je postcode via de zoekbalk op de thuispagina van de website in, zodat wij zo snel mogelijk een locatie voor je in de buurt kunnen vinden. Als je ook je mailadres aan ons doorgeeft, dan houden we je op de hoogte van de vorderingen.

App

Ja, dat kan. Je kunt de app downloaden via de playstore. Tik in de zoekbalk 'joeri' in.
Je kunt op je andere toestel dezelfde app downloaden en vervolgens inloggen met je Google/Gmail account. Omdat je trainingsresultaten online zijn opgeslagen, zijn ze direct weer beschikbaar op je nieuwe toestel.
Dat kan. Als beide apparaten internet hebben, dan worden je gegevens gesynchroniseerd en ben je dus altijd up to date.
Internet is niet nodig om de app te gebruiken. Zonder Internet worden je trainingsresultaten lokaal op je telefoon opgeslagen. Je hebt wel Internet nodig om je resultaten online op te slaan.
Die zijn alleen maar welkom. We willen graag weten wat onze gebruikers van de app vinden, zodat we deze kunnen verbeteren. Je kunt alles wat je te zeggen hebt over de app sturen naar daniel@slimtrainen.com

Heb je een vraag?
stuur ons nu dan een bericht!